Pınar Altuğ Yağmur Atacan / Pınar Altuğ'dan boşanma iddialarına yanıt - Magazin Haberleri / Ünlü çift yalıkavak xuma beach'te kızları su ile birlikte objektiflere yakalandı.

Pınar Altuğ Yağmur Atacan / Pınar Altuğ'dan boşanma iddialarına yanıt - Magazin Haberleri / Ünlü çift yalıkavak xuma beach'te kızları su ile birlikte objektiflere yakalandı.. Bir anne olarak elimden geldiği kadar kendi doğrularımla kızımı korumaya çalışıyorum. Pınar o zaman veli olarak okula gelirken yağmur şirin bir öğrenciymiş. 13,5 yıl önce i̇lk aşkım adlı dizide pınar altuğ'un üvey oğlunu oynayan yağmur atacan aşkını itiraf etmek için hızlı ve pratik bir yol tercih etmiş. Altuğ instagram'dan aşkın aradaki boy. Yer aldığı gençlik dizileriyle tanındıktan sonra.

Pınar altuğ, yağmur atacan ile konuk olduğu bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Biz hiç bir zaman aramızdaki yaş farkını konuşmadık ki. Pınar o zaman veli olarak okula gelirken yağmur şirin bir öğrenciymiş. 13,5 yıl önce i̇lk aşkım adlı dizide pınar altuğ'un üvey oğlunu oynayan yağmur atacan aşkını itiraf etmek için hızlı ve pratik bir yol tercih etmiş. Ama bu hadsizleşip, hakarete varan yorumlar yapmanıza neden değil, olmamalı da!

Pınar Altuğ Yağmur Atacan arasında kaç yaş fark var ...
Pınar Altuğ Yağmur Atacan arasında kaç yaş fark var ... from i.elmaelma.com
13,5 yıl önce i̇lk aşkım adlı dizide pınar altuğ'un üvey oğlunu oynayan yağmur atacan aşkını itiraf etmek için hızlı ve pratik bir yol tercih etmiş. Evet, pınar altuğ , yağmur atacan'dan 9 yaş büyük. Altuğ instagram'dan aşkın aradaki boy, kilo, yaş ile bir ilgisi olmadığına dair video paylaşarak en güzel cevabı verdi. Ünlü oyuncu pınar altuğ eşi yağmur atacan'a olan aşkını, yine itiraf etti ve eğlenmek için gittiği bir mekanda bir i love you baby şarkısıyla haykırdı. Eşi yağmur atacan ile tanışma hikayelerini katıldığı bir programda anlatan pınar altuğ hayranları şaşırttı. Ama bu hadsizleşip, hakarete varan yorumlar yapmanıza neden değil, olmamalı da! Oyuncu pınar altuğ ve eşi yağmur atacan'ın bodrum tatili hız kesmeden devam ediyor. Çok sayıda dizide rol alan yağmur atacan, uzun zamandır ekranlarda görünmese de doktorlar dizisi ve çılgın dershane filmiyle adından sık sık söz ettirdi.

Pınar o zaman veli olarak okula gelirken yağmur şirin bir öğrenciymiş.

Mankenlik ile başlayan kariyerini,, eşi yağmur atacan ile evliliğini ve kızının. Gör beni'nin bu bölümünde konuğumuz pınar altuğ. Mutlu bir evliliği olan çiftin 9 yaşında su isimde kızları var. Oyuncu pınar altuğ ve eşi yağmur atacan'ın bodrum tatili hız kesmeden devam ediyor. 10 yıldır evli olan yağmur atacan ve pınar altuğ çifti ilk gün ki gibi aşklarını koruyor. Pınar altuğ eşi yağmur atacan ve kızları ile tatilin son günlerini geçiriyor. Büyümüş de annesiyle fotoğraf da çektiriyor yorumunu yaptı. Aile yaşamlarına çevresindeki kişileri örnek olan ve özendiren ünlü. Altuğ instagram'dan aşkın aradaki boy, kilo, yaş ile bir ilgisi olmadığına dair video paylaşarak en güzel cevabı verdi. Persil reklamında pınar altuğ atacan olarak oynuyorum, yağmur'un fotoğrafı görünüyor ama su'nun sadece temsili bir el izi var. Altuğ, programda eşiyle ilişkiye nasıl başladıklarını ve özel yaşantısından dudaklarıma yapıştı, salaklaştım. Yer aldığı gençlik dizileriyle tanındıktan sonra. Geçen biri sordu hatta, şu anki yaş farkınız kaç dedi.

Oyuncu yağmur atacan 2008 yılından beri kendisi gibi oyuncu pınar altuğ'la evli. Pınar altuğ yağmur atacan çifti sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım diyerek eleştirilere tokat gibi cevap verdi. Pınar o zaman veli olarak okula gelirken yağmur şirin bir öğrenciymiş. İlişkiye nasıl başladıklarını anlatan pınar altuğ, benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı.

Güzel oyuncu Pınar Altuğ o yorum karşısında çıldırdı ...
Güzel oyuncu Pınar Altuğ o yorum karşısında çıldırdı ... from isbh.tmgrup.com.tr
Gör beni'nin bu bölümünde konuğumuz pınar altuğ. Türk oyuncu ve müzisyen yağmur atacan 19 mayıs 1983'te gaziantep'te doğdu. Pınar altuğ ile yağmur atacan geçtiğimiz 2008 yılında evlendiler. Pınar altuğ eşi yağmur atacan ve kızları ile tatilin son günlerini geçiriyor. Yer aldığı gençlik dizileriyle tanındıktan sonra oyunculuğu bırakan yağmur atacan ve pınar altuğ kaç yaşında sorusu magazin severler tarafından araştırılmaya başlandı. Pınar altuğ eşi yağmur atacan ve kızları ile tatilin son günlerini geçiriyor. Bu hikaye sonrasında pınar altuğ hayranları, yağmur atacan'ın kaç yaşında olduğunu merak etmeye başladı. 13,5 yıl önce i̇lk aşkım adlı dizide pınar altuğ'un üvey oğlunu oynayan yağmur atacan aşkını itiraf etmek için hızlı ve pratik bir yol.

Pınar altuğ yağmur atacan çifti sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aralarında 9 yaş bulunan pınar altuğ ile yağmur atacan çifti, sosyal medyada her gün yeni bir eleştiriye maruz kalırken, pınar altuğ katıldığı bir youtube kanalında eşi yağmur atacan hakkında itirafta bulundu. This opens in a new window. Eşi yağmur atacan ile pijama partisine katılan pınar altuğ'un bu fotoğrafı olay oldu. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen pınar altuğ, bu kez eşi yağmur atacan ile arasındaki yaş farkıyla dikkat çekti. Persil reklamında pınar altuğ atacan olarak oynuyorum, yağmur'un fotoğrafı görünüyor ama su'nun sadece temsili bir el izi var. Altuğ, programda eşiyle ilişkiye nasıl başladıklarını ve özel yaşantısından bahsetti. Pınar altuğ eşi yağmur atacan ve kızları ile tatilin son günlerini geçiriyor. 43 yaşındaki pınar altuğ, 34 yaşındaki eşi yağmur atacan ile evlendiğinden beri aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştiriliyordu. Ünlü oyuncu pınar altuğ eşi yağmur atacan'a olan aşkını, yine itiraf etti ve eğlenmek için gittiği bir mekanda bir i love you baby şarkısıyla haykırdı. Altuğ, programda eşiyle ilişkiye nasıl başladıklarını ve özel yaşantısından dudaklarıma yapıştı, salaklaştım. Biz hiç bir zaman aramızdaki yaş farkını konuşmadık ki. Türk oyuncu ve müzisyen yağmur atacan 19 mayıs 1983'te gaziantep'te doğdu. İlk aşkım dizisinden sonra yağmur atacan ile birlikteliklerinin başladığını anlatan pınar altuğ'un itirafları kısa sürede gündem oldu.

43 yaşındaki pınar altuğ, 34 yaşındaki eşi yağmur atacan ile evlendiğinden beri aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştiriliyordu. Ünlü oyuncu pınar altuğ, eşi yağmur atacan ile bir youtube kanalına konuk oldu. Pınar altuğ yağmur atacan çifti sosyal medyanın gündemine oturdu. Altuğ instagram'dan aşkın aradaki boy. Persil reklamında pınar altuğ atacan olarak oynuyorum, yağmur'un fotoğrafı görünüyor ama su'nun sadece temsili bir el izi var.

Pınar Altuğ takipçisinin o yorumuyla çılgına döndü! Ünlü ...
Pınar Altuğ takipçisinin o yorumuyla çılgına döndü! Ünlü ... from isbh.tmgrup.com.tr
43 yaşındaki pınar altuğ, 34 yaşındaki eşi yağmur atacan ile evlendiğinden beri aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştiriliyordu. Oyuncu pınar altuğ eşi yağmur atacan ve kızı su ile daha önceden çekilmiş oldukları bir kareyi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Pınar o zaman veli olarak okula gelirken yağmur şirin bir öğrenciymiş. İşte pınar altuğ ve yağmur atacan aralarındaki yaş farkı… Pınar altuğ ve eşi yağmur atacan önceki akşam zuma restaurant'ta yemek yedi. Eşiyle arasında 9 yaş olduğu için sık sık eleştiri yağmuruna tutulan pınar altuğ, tanıştığımızda yağmur 23 yaşındaydı. Sürekli olarak kocasıyla birlikte arasındaki yaş farkına atfen yapılan haberler yüzünden isyan noktasına gelen pınar altuğ, eşi yağmur atacan'la ilgili bir evliliğinin yolunda gittiğini söyleyen ve insanların üzerine haksız bir şekilde geldiğinden dert yanan pınar altuğ bir takipçisinden gelen yorumu. Persil reklamında pınar altuğ atacan olarak oynuyorum, yağmur'un fotoğrafı görünüyor ama su'nun sadece temsili bir el izi var.

Ünlü çift yalıkavak xuma beach'te kızları su ile birlikte objektiflere yakalandı.

İlk aşkım dizisinde tanıştığı pınar altuğ ile 9 yıldır evli olan yağmur atacan, artık ticaret sektörüyle ilgileniyor. Ünlü oyuncu pınar altuğ, eşi yağmur atacan ile bir youtube kanalına konuk oldu. Pınar altuğ yağmur atacan yaş farkı ile alakalı kendini bilmez bir instagram kullanıcısının yaptığı yorum üzerine. Pınar altuğ eşi yağmur atacan ve kızları ile tatilin son günlerini geçiriyor. Türk oyuncu ve müzisyen yağmur atacan 19 mayıs 1983'te gaziantep'te doğdu. This opens in a new window. Bir anne olarak elimden geldiği kadar kendi doğrularımla kızımı korumaya çalışıyorum. İlişkiye nasıl başladıklarını anlatan pınar altuğ, benim soyunma odamdan dınk diye içeri dalıp, dudaklarıma yapıştı. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen pınar altuğ, bu kez eşi yağmur atacan ile arasındaki yaş farkıyla dikkat çekti. Bir tek ilk yıllar yağmur yaşını bana bir yaş fazla söyledi. Oyuncu yağmur atacan 2008 yılından beri kendisi gibi oyuncu pınar altuğ'la evli. Ünlü oyuncu pınar altuğ, eşi yağmur atacan ile bir youtube kanalına konuk oldu. İlk aşkım dizisinden sonra yağmur atacan ile birlikteliklerinin başladığını anlatan pınar altuğ'un itirafları kısa sürede gündem oldu.

Altuğ, yağmur muhteşem bir baba pınar altuğ. Ama bu hadsizleşip, hakarete varan yorumlar yapmanıza neden değil, olmamalı da!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook