Warholm Ol Finale : Kb2xjmffgcnarm - Der skal ett av norges største gullhåp, karsten warholm,.

Warholm Ol Finale : Kb2xjmffgcnarm - Der skal ett av norges største gullhåp, karsten warholm,.. 07:49 duestad greide finale til slutt. Trener leif olav alnes mener det er en helt annen utøver enn i rio i 2016. 400 meter hekk menn semifinale: Samtidig kan håndballgutta bli klare for kvartfinale. Benjamin slo følge til finalen med tiden 47,37.

Der skal ett av norges største gullhåp, karsten warholm,. Amerikaneren ledet på oppløpet, men tok det rolig over mål, og det var ingen sterk kniving om hea Hun gikk videre etter å ha blitt nummer åtte i. Samtidig kan håndballgutta bli klare for kvartfinale. Klokken 04.25 er det forsøk på 400 meter hekk.

I268mwe3xkjrym
I268mwe3xkjrym from www.dagsavisen.no
Karsten warholm er olympisk meister på 400 meter hekk. Warholm løp mot amerikaneren rai benjamin, som virker som den eneste utfordreren til verdensrekordholderen. Det offisielle programmet med alle øvingane, finn du her. Karsten vann semifinaleheatet og er klar for finale. Karsten warholm var eneste nordmann i aksjon i friidrett i ol på søndag. Warholm skal i gang i natt. Klokken 04.25 er det forsøk på 400 meter hekk. Vant superduellen med amerikanske rai benjamin.

Ol i tokyo blir arrangert frå 23.

Warholm løp mot amerikaneren rai benjamin, som virker som den eneste utfordreren til verdensrekordholderen. Men der warholm var den store stjerna i sitt forsøksheat, vart semifinaleheatet klart tøffare. Skyting noreg har eit … Karsten warholm tok seg enkelt vidare frå forsøksheatet på 400 meter hekk under ol i tokyo. Warholm vann det tredje heatet med 48,65, medan benjamin var raskast i heat nummer fem med 48,60. Warholm om spådommen til rodal: Det gjorde warholm utan å måtte bruke kjempekrefter mot slutten. Han er første norske mannlige verdensmester i en løpsøvelse. Benjamin slo følge til finalen med tiden 47,37. Karsten warholm (born 28 february 1996) is a norwegian athlete who competes in the sprints and hurdles. Trener leif olav alnes mener det er en helt annen utøver enn i rio i 2016. Hekkeløperen fra ulsteinvik åpnet ol natt til fredag, og da kontrollerte han seg videre til. Warholm skal i gang i natt.

01.08.21 14:08 01.08.21 15:30 ole jonny eriksrud hansen tips meg. Warholm vann det tredje heatet med 48,65, medan benjamin var raskast i heat nummer fem med 48,60. Ol i tokyo karsten smadra sin eigen verdsrekord. Warholm løp mot amerikaneren rai benjamin, som virker som den eneste utfordreren til verdensrekordholderen. Der skal ett av norges største gullhåp, karsten warholm,.

Ti0ybzpjvom5wm
Ti0ybzpjvom5wm from imaginary.abcmedia.no
Det offisielle programmet med alle øvingane, finn du her. Warholm løper for finale source link 01.08.21 14:08 01.08.21 15:30 ole jonny eriksrud hansen tips meg. Karsten warholm er olympisk meister på 400 meter hekk. Karsten warholm enkelt til finale. For oss nordmenn, er det mange moglegheiter for medaljar i årets ol. Han er første norske mannlige verdensmester i en løpsøvelse. Men der warholm var den store stjerna i sitt forsøksheat, vart semifinaleheatet klart tøffare.

Karsten vann semifinaleheatet og er klar for finale.

Warholm løper for finale source link Det gjorde warholm utan å måtte bruke kjempekrefter mot slutten. Han heldt seg unna kostbare feil og tok seg enkelt vidare til semifinalen på søndag. Hekkeløperen fra ulsteinvik åpnet ol natt til fredag, og da kontrollerte han seg videre til. Hun gikk videre etter å ha blitt nummer åtte i. Klokken 04.25 er det forsøk på 400 meter hekk. Klar for finale tirsdag 05:20. Benjamin slo følge til finalen med tiden 47,37. Søndag var det klart for semifinale og warholm var favoritt til å ta seg vidare til finalen. Benjamin slo følge til finalen med tiden 47,37. Han er første norske mannlige verdensmester i en løpsøvelse. For oss nordmenn, er det mange moglegheiter for medaljar i årets ol. Men der warholm var den store stjerna i sitt forsøksheat, vart semifinaleheatet klart tøffare.

Klokken 14.05 løper karsten warholm semifinale på 400 meter hekk. Ol i tokyo blir arrangert frå 23. Skyting noreg har eit … Klar for finale tirsdag 05:20. Han er første norske mannlige verdensmester i en løpsøvelse.

Q C1lvmxog0epm
Q C1lvmxog0epm from cloudfront-eu-central-1.images.arcpublishing.com
Karsten warholm enkelt til finale. Trener leif olav alnes mener det er en helt annen utøver enn i rio i 2016. Warholm vann det tredje heatet med 48,65, medan benjamin var raskast i heat nummer fem med 48,60. Vant superduellen med amerikanske rai benjamin. Warholm sprang på 46,70 då han sette verdsrekord på distansen 1. Warholm om spådommen til rodal: Klar for finale tirsdag 05:20. Det gjorde warholm utan å måtte bruke kjempekrefter mot slutten.

Neste veke skal han etter planen duellere mot amerikanaren rai benjamin i monaco og 3.

Det gjorde warholm utan å måtte bruke kjempekrefter mot slutten. Warholm løper for finale source link Karsten warholm var eneste nordmann i aksjon i friidrett i ol på søndag. Men der warholm var den store stjerna i sitt forsøksheat, vart semifinaleheatet klart tøffare. Warholm vann det tredje heatet med 48,65, medan benjamin var raskast i heat nummer fem med 48,60. Han heldt seg unna kostbare feil og tok seg enkelt vidare til semifinalen på søndag. Trener leif olav alnes mener det er en helt annen utøver enn i rio i 2016. Karsten warholm tok seg enkelt vidare frå forsøksheatet på 400 meter hekk under ol i tokyo. Amerikaneren ledet på oppløpet, men tok det rolig over mål, og det var ingen sterk kniving om hea Han er første norske mannlige verdensmester i en løpsøvelse. Warholm sprang på 46,70 då han sette verdsrekord på distansen 1. Dette skjer i ol søndag 1. For de som velger å sitte oppe og følge ol.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook